Pokemonmaster.nl is een platform voor én door Pokémon liefhebbers. De oprichters zijn een team van Pokémon fanaten die vonden dat het beter kon. Natuurlijk, Pokémon websites waren er al. Maar wat ons betreft waren deze niet toereikend. Alle informatie was verspreid en onduidelijk. Zo is bij ons het idee ontstaan om een platform op te richten waarbij Pokémon fans terecht konden voor al hun wensen. Op PokemonMaster.nl kun je dan ook echt alles vinden: nieuwe kaarten kopen, je oude kaarten verkopen, het laatste Pokémon nieuws, merchandise en natuurlijk de Pokedex!

Voor én door Pokémon liefhebbers

Wie zijn wij? Een verzameling van vier echte Pokémon liefhebbers. Al sinds onze tijd op het schoolplein houden wij ons bezig met het verzamelen van Pokémon kaarten en allerlei soorten Pokémon artikelen. In de loop der jaren is daar ook een passie voor Pokémon Go bijgekomen. Inmiddels hebben wij zelf een zeer grote collectie eigen kaarten waar we best wel trots op zijn. Het verkopen van Pokémon kaarten is ook iets wat we ook al jaren doen. Met z’n vieren weten wij zo’n beetje alles over Pokémon wat er maar te weten valt.

Het verhaal achter PokémonMaster.nl

Gezien wij zelf Pokémon fans zijn, probeerden we regelmatig online Pokémon kaarten te kopen en verkopen. We verbaasden ons erover dat er in Nederland geen centraal Pokémon platform was waarbij fans terecht konden voor alle facetten van Pokémon. Er bestonden wel websites over Pokémon, maar deze waren in onze optiek vaak ouderwets, er ontbrak actuele informatie of je kon er maar voor één dienst terecht. Toen besloten wij dat dit beter kon en moest: één Pokémon platform waar fans terecht kunnen voor al hun Pokémon gerelateerde wensen.

Onze visie en missie

Het is onze missie om een compleet, overzichtelijk en vooral leuk platform te zijn voor alles op het gebied van Pokémon. Een plek waar Pokémon fans de meest uiteenlopende Pokémon artikelen kunnen kopen, hun oude kaarten kunnen verkopen voor een eerlijke prijs en op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws omtrent Pokémon.

Onze visie is om het grootste Pokémon platform van Nederland te worden. We streven ernaar om in de toekomst niet alleen Pokémon kaarten in te kopen, maar ook tweedehands kaarten te kunnen verkopen. Op dit moment kan dit in Nederland nauwelijks en daar willen wij verandering in brengen.