Hét Pokemon platform van Nederland

Verzamelmap

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Verzamelmap kopen en bestellen

Een Pokémon verzamelmap is de ideale manier om al jouw prachtige Pokémon kaarten netjes op te bergen en je hele verzameling overzichtelijk bij elkaar te houden. Door gebruik te maken van een verzamelmap, bescherm je je Pokémon kaarten tegen stof en viezigheid. Bovendien is op deze manier de kans veel kleiner dat je per ongeluk je favoriete kaart kwijtraakt!

Wat is een Pokémon verzamelmap?

Een Pokémon verzamelmap is een map waar je Pokémon kaarten in kunt opbergen. Ze bestaan in vele verschillende soorten en maten. De meeste verzamelmappen hebben plek voor 240 Pokémon kaarten. Hierbij heb je per bladzijde ruimte voor vier afzonderlijke kaarten. Deze exemplaren worden ook wel 4-pocket mappen genoemd. Er bestaan ook grotere Pokémon verzamelmappen waar negen kaarten per bladzijde kunnen worden opgeborgen, een zogeheten 9-pocket. In dit soort mappen is ruimte voor maar liefst 360 verschillende Pokémon kaarten. Ideaal voor de grote verzamelaars onder ons!

Wat zijn de coolste Pokémon verzamelmappen?

Qua look van de Pokémon verzamelmappen bestaan er ook veel varianten. Veel verzamelmappen die men gebruikt zijn niet specifiek ontworpen voor Pokémon kaarten. De opbergvakjes hebben simpelweg de juiste afmetingen. Dat is 6,9 x 9,1 cm. Dat zijn standaardafmetingen voor speelkaarten, bijvoorbeeld ook die van Magic The Gathering. Maar natuurlijk ook zeker geschikt voor jouw Pokémon kaarten verzameling! Daarnaast zijn er ook nog de verzamelmappen die specifiek zijn gericht op Pokémon. Dat zie je aan de prachtige Pokémon artwork op de voor- en achterkant van de mappen. Zo zijn er Pokémon verzamelmappen met afbeeldingen van je favoriete Pokémon zoals Eevee, Charizard of Squirtle. De populairste Pokémon verzamelmappen van dit moment zijn die met de coole, gedetailleerde artwork van Sword and Shield.

Waarom zou je een Pokémon verzamelmap kopen?

Heb je nieuwe Pokémonkaarten gescoord door het kopen van een Pokémon booster pack? Of écht flink ingeslagen met een Pokémon Booster Box? Dan verdienen die kaarten natuurlijk wel een mooi plekje om in opgeborgen te worden. Vooral als je zeer zeldzame kaarten in je bezit hebt die veel geld waard zijn, is het erg belangrijk om ze voorzichtig op te bergen en ze te beschermen tegen beschadigingen. Bij waardevolle kaarten is het sowieso aan te raden om ze meteen in een sleeve te doen. Door al je kaarten in een map te doen, bescherm je ze tegen stof en viezigheid en je hebt ze heel makkelijk bij de hand. Blader moeiteloos door je gehele verzameling. Zo vind je in één klap die ene kaart waar je naar op zoek was. Makkelijk toch?

Waar kun je een Pokémon verzamelmap bestellen?

Ben je van plan om een Pokémon verzamelmap te kopen? Kijk dan snel in onze webshop. We hebben namelijk een zeer ruim aanbod in verzamelmappen waaruit je kan kiezen. Wij zijn zelf al jarenlang Pokémon liefhebbers en kunnen je dan ook goed helpen als je vragen hebt over Pokémon verzamelmappen. Maar je kunt in onze webshop nog veel meer soorten Pokémon producten vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Pokémon tins? Of ga voor coole Pokémon merchandise zoals Pokémon horloges. Bestel vandaag nog je Pokémon verzamelmap en berg morgen al je kaarten erin op!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.