Hét Pokemon platform van Nederland

Booster Blisters

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Booster blisters kopen en bestellen

Een Pokémon Booster Blister is hét cadeau voor jezelf als je een echte Pokémon fan bent. Een perfecte middenweg tussen een eenvoudige Booster Pack en een grotere Booster Box. Er zijn veel verschillende soorten interessante Booster Blisters waaruit je kunt kiezen. In onze webshop heb je altijd de meeste keuze.

Wat is een Pokémon Booster Blister?

Een Pokémon Booster Blister bevat meestal drie afzonderlijke Booster Packs. Zoals je waarschijnlijk wel weet, zitten er in een booster pack 10 Pokémon kaarten. Met een Pokémon Booster Blister haal je dus in één keer dertig kaarten in huis. Daarnaast is de verpakking van een Booster Blister enigszins anders dan bij een normale booster pack. De achterkant is van karton en de voorkant is doorzichtig, zodat je goed de afzonderlijke booster packs kunt zien. Hierdoor is het voor winkeliers makkelijk om de Booster Blisters in het zicht te hangen.

De vetste Pokémon Booster Blisters van dit moment

Met iedere nieuwe Pokémon serie die uitkomt, zijn er ook weer nieuwe Pokémon Booster Blisters die op de markt komen. In onze webshop vind je de leukste Booster Blisters van nu. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Pokémon Sword & Shield Battle Styles 3 Booster Blister? Deze is verkrijgbaar in Eevee en Jolteon. De Pokémon Sword & Shield Battle Styles geeft je de mogelijkheid om te gaan voor extreme kracht of juist aanvallen met ongekende snelheid. Eén ding is zeker: met deze uitbreiding op de Pokémon Sword & Shield serie ga je onvergetelijke strijden tegemoet. Maar je kunt ook kiezen voor andere uitbreidingen binnen Sword & Shield, zoals de coole Rebel Clash.

Waarom zou je een Pokémon Booster Blister kopen?

Als je op zoek bent naar Pokémon kaarten kun je kiezen voor een eenvoudige Booster Pack, waar 10 kaarten inzitten. Als je écht veel kaarten wil scoren, dan koop je een Booster Box. Deze bevat maar liefst 36 afzonderlijke Booster Packs, wat dus neerkomt op 360 kaarten per booster box. Waarom zou je nou gaan voor een Booster Blister? Het is de perfecte middenweg. Tien kaarten is misschien wel erg weinig. Maar om nou meteen een investering te doen in 360 kaarten, dat gaat je wellicht wat te ver. Met een Pokémon Booster Blister kun je relatief goedkoop in één keer dertig vette Pokémon kaarten scoren. Een perfecte aanvulling op de verzameling die je al hebt of mooi om je collectie mee te starten.

Waar kun je een Pokémon Booster Blister bestellen?

Ben je van plan om een Pokémon Booster Blister te bestellen? Dan ben je in de webshop van pokemonmaster.nl aan het juiste adres. Wij bieden je de meeste keuze in de beste Pokémon Booster Blisters. Daarnaast staan we je graag te woord als je vragen hebt. We zijn immers zelf diehard Pokémon fans met jarenlange ervaring op het gebied van Pokémon kaarten. Ook voor al je andere Pokémon benodigdheden moet je bij ons zijn, zoals voor Pokémon decks en coole merchandise zoals Pokémon truien. Bestel je Pokémon Booster Blister vandaag nog en vul je collectie aan!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.