Pokemon kaarten verkopen?

Wil jij jouw oude Pokémon kaarten verkopen? Dat kan bij ons! Zonde om je kaarten op zolder te laten liggen als je er ook geld mee kunt verdienen, toch? Wij hebben veel verstand van Pokémon kaarten en kunnen dan ook goed inschatten wat jouw kaarten waard zijn. Let op! Hoewel we Pokémon liefhebbers zijn, is het kopen van jouw kaarten niet puur een hobby voor ons. Wij zijn een bedrijf en moeten dus ook winst maken. om die reden kun je bij ons niet de ‘hoofdprijs’, maar wel een eerlijke prijs!

Kaarten verkopen

Hoe werkt het?

Het verkopen van je Pokémon kaarten aan ons gaat heel eenvoudig. Maak een foto van je kaarten en geef in het contactformulier aan welke kaarten je allemaal wilt verkopen. Vervolgens geven wij je binnen 14 dagen ons bod. Dit is wat jouw kaarten ons waard zijn. Hierover valt helaas niet te onderhandelen. Als je ons bod accepteert, kun je de kaarten naar ons opsturen. Desgewenst kunnen wij ze ook bij je komen ophalen. Hierna krijg je betaalt voor je Pokémon kaarten.

Pokemon kaarten verkopen

Over ons

Wij zijn een team van 4 echte Pokémon fanaten. Al jarenlang verzamelen en verkopen wij Pokémon kaarten. We weten dan ook zo’n beetje alles wat er te weten valt over Pokémon. Waar we ons aan stoorden was dat er in onze optiek geen centraal online platform was in Nederland voor alle Pokémon diensten. De websites die er waren, waren vaak ouderwets of onvolledig. Wij vonden dat dit beter kon. Daarom hebben we PokemonMaster.nl opgericht: een online platform voor Pokémon fans waar je alles kunt vinden op één plek.

Pokemon kaarten verkopen

Pokémon kaarten verkopen voor een eerlijke prijs

Als je geen doorgewinterde Pokémon kaarten expert bent, kan het best lastig zijn om zelf te bepalen wat een eerlijke prijs is voor je kaarten. Probeer je het op een platform zoals bijvoorbeeld Marktplaats, dan zullen handelaren waarschijnlijk proberen je Pokémon kaarten voor een zo laag mogelijke prijs te kopen. Het kan zijn dat je dan veel geld misloopt. Bij ons weet je zeker dat je een eerlijke prijs krijgt voor je kaarten. Wel zo fijn!

Pokemon kaarten verkopen

Pokemon nieuws

Pokemon waarde bepalen

Pokemon kaarten waarde bepalen: dit moet je weten

Waarom zou je willen weten hoe je de waarde van Pokémon kaarten kunt bepalen? Nou, die oude Pokémon kaarten die je al die jaren hebt verzameld kunnen geld waard zijn. Sommigen zijn zelfs behoorlijk veel geld waard. Maar voordat je meteen je kaarten te koop aanbiedt, is het eerst belangrijk dat je de waarde van

Lees artikel
zeldzame Pokémon kaarten

De meest zeldzame Pokémon kaarten: heb jij een goudmijn in je collectie?

Benieuwd welke Pokémon kaarten het meest zeldzaam zijn? Die oude verzameling kaarten die je op zolder hebt liggen zou zomaar opeens aardig wat geld waard kunnen zijn! Net als bij de meeste zaken, geldt ook voor Pokémon kaarten: hoe zeldzamer, hoe waardevoller. Hieronder zetten we de meest zeldzame Pokémon kaarten en hun marktwaarde voor je

Lees artikel
pokemon kaarten taxeren

De waarde laten taxeren van je Pokémon kaarten: alles wat je moet weten

Waarom zou je de waarde van je Pokémon kaarten laten taxeren? Nou, zoals je misschien wel weet, kunnen die oude Pokémon kaarten die je op zolder hebt liggen best wat geld waard zijn. Wie weet zit je stiekem wel op een goudmijntje! Maar bepalen hoeveel je Pokémon kaarten waard zijn is nog niet zo eenvoudig.

Lees artikel