Veelgestelde vragen

Andere vraag?

Hoe gaan jullie te werk?
Om te beginnen vul je ons contactformulier in. Hierbij geef je aan welke Pokémon kaarten je wilt verkopen. Bij voorkeur voeg je ook foto’s van je kaarten toe. Wij geven je binnen 14 dagen ons bod op jouw kaarten Let op! Dit is wat de kaarten ons waard zijn. Over dit bod valt dus helaas niet te discussiëren. Als je akkoord gaat met ons bod, kun je je kaarten aangetekend opsturen of we halen ze bij je op.
Hoe krijg ik betaald?
Wanneer je ervoor kiest dat we de kaarten bij je ophalen, kunnen wij je contant betalen of ter plaatse een bankoverschrijving doen. Stuur je de kaarten naar ons op? Dan maken wij het bedrag over naar je rekening zodra de kaarten bij ons binnen zijn. We werken niet langer met Paypal of Bitcoins en dergelijke.
Hoe bied ik mijn kaarten bij jullie aan?
Super eenvoudig! Vul simpelweg het contactformulier in en maak foto’s van je kaarten. Hoe duidelijker de foto’s, hoe beter wij kunnen beoordelen hoeveel jouw kaarten waard zijn. Binnen 14 dagen ontvang je ons bod op je kaarten.
Doe ik rechtstreeks zaken met jullie of zijn jullie een tussenpersoon?
Je doet rechtstreeks zaken met ons. Er komt geen handelaar of tussenpersoon aan ten pas. Van oorsprong zijn wij 4 Pokémon fans. We weten dus heel goed wat bepaalde Pokémon kaarten waard zijn. Wat ons betreft is deze manier van zakendoen een stuk prettiger dan via marktplaats, waarbij handelaren vaak proberen om jouw kaarten voor veel te weinig geld op te kopen!
Welke type Pokémon kaarten kan ik aan jullie verkopen?
In principe kun je alle soorten Pokémon kaarten aan ons verkopen. Sommige kaarten zijn gewilder dan anderen, maar dat zul je dan ook terugzien in de prijs die we bieden op je kaarten.
Hoe moet ik de kaarten verzenden?
Om de waarde van je kaarten te behouden, ontvangen wij ze natuurlijk in een zo goed mogelijke conditie. Zorg er daarom voor dat je je kaarten stevig verpakt, gebruik bubbeltjesfolie en goede opvulling. Maar het allerbelangrijkste: plak geen tape of stickers op de Pokémon kaarten! We hebben het jammer genoeg al eens meegemaakt dat er een stuk tape op een Pokémon kaart zat. Eeuwig zonde!
Hoe weet ik dat jullie een eerlijke prijs betalen?
Wij zijn zelf Pokémon liefhebbers en houden ons al jarenlang bezig met het kopen en verkopen van Pokémon kaarten. Daarom hebben we er veel verstand van en kunnen we goed inschatten wat jouw kaarten waard zijn. Wil je het zeker weten? Google dan simpelweg de kaarten die je bij ons aanbiedt en je zal zien wat de waarde is. Zo weet je zeker dat wij je een eerlijke prijs bieden. We zijn natuurlijk wel een bedrijf en daarom moeten wij ook winst maken. Dat betekent dat je bij ons niet de ‘hoofdprijs’ krijgt. Ben je daarnaar op zoek, dan kun je beter niet aan ons je kaarten verkopen.
Wat als ik spijt krijg van het verkopen van de kaarten?
Toch spijt van het verkopen van die ene dierbare Pokémon kaart? Stuur ons een heel zielig mailtje en dan heb je kans dat we je kaarten aan je terug verkopen. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Staat uw vraag niet tussen onze meestgestelde vragen? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Neem contact op