Hét Pokemon platform van Nederland

Pokémon kaarten kopen en bestellen

Pokémon kaarten kopen is wat je als echte Pokémon fan natuurlijk het liefste doet. Trakteer jezelf vandaag nog op nieuwe Pokémon kaarten. Of je nou gaat voor een lekkere booster box of een fijn Pokémon deck, wij hebben het voor je!

Wat voor soorten Pokémon kaarten kun je kopen?

Pokémon kaarten kopen kan in veel verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor het kopen van Pokémon booster packs. In deze pakjes zitten 10 Pokémon kaarten per stuk. Je weet van tevoren niet precies welke Pokémon kaarten hierin zitten. Je weet alleen uit welke Pokémon serie de kaarten komen. Als je echt veel Pokémon kaarten wilt bestellen, koop dan een Pokémon booster box. Hierin zitten wel 36 afzonderlijke booster packs, zodat je meteen 360 Pokémon kaarten in huis haalt. Gaat het jou puur om het lekker spelen van het Pokémon kaartspel? Dan zijn Pokémon decks een goede keuze. Hierin zitten 60 voorgeselecteerde Pokémon kaarten die uitermate geschikt zijn voor het kaartspel.

Hoe speel je het Pokémon kaartspel

Veel mensen kopen Pokémon kaarten zodat ze het Pokémon kaartspel kunnen spelen. Misschien ken je dit nog wel van vroeger. Om het kaartspel te kunnen spelen heb je twee spelers nodig. Beide spelers spelen met een deck van 60 Pokémon kaarten. De bovenste 6 kaarten neem je in je hand. Zes andere kaarten leg je met de voorkant naar beneden op tafel, dat zijn je prijzen. Deze kaarten mag je pakken elke keer wanneer je je tegenspeler verslaat. Tijdens het spel vecht jouw actieve Pokémon tegen de actieve Pokémon van je tegenstander en vice versa. Met aanvallen richt je schade aan bij de Pokémon van de ander. Wanneer een Pokémon te veel schade heeft opgelopen, is hij verslagen en komt de kaart op de discard pile terecht. De eerste speler die alle zes zijn prijzen heeft gewonnen is de winnaar van het spel.

Waarom zou je Pokémon kaarten kopen?

Pokémon kaarten bestellen doe je als je helemaal gek bent op Pokémon. Ten eerste kun je dit doen om het Pokémon kaartspel mee te spelen. Een super boeiend en verslavend kaartspel waarbij geen een potje lijkt op het andere. Omdat je verschillende decks kunt bouwen zal je steeds weer een nieuwe ervaring hebben. Maak je bestaande deck sterker of bouw een nieuw deck. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar er zijn nog meer redenen om Pokémon kaarten te kopen. Sommige Pokémon kaarten zijn namelijk erg zeldzaam en daarom ook veel geld waard. Pokémon kaarten kopen zou je dus ook kunnen zien als een investering die je later weer ruimschoots terug kunt verdienen wanneer je je kaarten verkoopt.

Waar kun je een Pokémon kaarten bestellen?

Wil jij ook Pokémon kaarten kopen? Dit kun je doen bij de meeste speelgoedwinkels en soms ook bij kantoorboekhandelaren. Online heb je keuze uit diverse plekken om Pokémon kaarten te bestellen. Maar de meeste keuze in Pokémon kaarten en de beste prijzen vind je in de webshop van pokemonmaster.nl. Daarnaast zijn de oprichters van deze site zelf echte Pokémon fans. Ze adviseren je dus graag bij je aankopen. En naast het kopen van pokémon kaarten kun je hier ook terecht voor allerlei toffe merchandise zoals de Pokémon Go Start of coole Pokémon spellen. Bestel vandaag nog jouw Pokémon kaarten, dan kun je ze morgen al in huis hebben!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.