Hét Pokemon platform van Nederland

Sleeves

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Sleeves kopen en bestellen

Pokémon sleeves zijn onmisbaar voor iedereen die Pokémon kaarten verzamelt of het Pokémon kaartspel speelt. Je kaarten zijn je dierbaar en je wilt ze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Maar als je het Pokémon kaartspel speelt, zal het uiteindelijk ongetwijfeld een keer gebeuren dat je kaarten beschadigd raken. Om dit te voorkomen, koop je Pokémon card sleeves. Ideaal!

Wat zijn Pokémon sleeves?

Pokémon sleeves zijn plastic hoesjes waar je je Pokémon kaarten in kunt steken. De voorkant is altijd doorzichtig, zodat je kunt zien wat er op je Pokémon kaart staat. Sommige sleeves zijn aan beide kanten doorzichtig waardoor ook de achterkant van de kaart zichtbaar is. De reden dat je je Pokémon kaarten in sleeves steekt, is dat je ze daarmee beschermt tegen beschadigingen. Als je je Pokémon kaarten veel gebruikt, is het nu eenmaal onvermijdelijk dat ze een keer schade oplopen. Verbuigingen, scheurtjes, vlekjes, et cetera. In de eerste plaats is het natuurlijk zonde als je kaarten minder mooi worden. Dan speel je er toch minder graag mee. Daarnaast zullen je Pokémon kaarten ook in waarde dalen als ze beschadigen. Dat is nadelig als je je kaarten ooit weer wilt verkopen. Bescherm je je kaarten echter met Pokémon sleeves, dan blijven ze hun waarde behouden.

Wat zijn de coolste Pokémon sleeves?

Er zijn Pokémon sleeves in vele soorten en maten. Sommige koop je per 100, 25 of per 65. Dat laatste is het handigst, omdat een Pokémon deck ook uit 60 kaarten bestaat. Pokémon kaarten hebben een universele maat wat speelkaarten betreft, dus je kunt er ook universele hoesjes voor gebruiken die je bijvoorbeeld ook toepast bij Magic The Gathering kaarten. Maar daarnaast bestaan er ook felgekleurde sleeves. De coolste sleeves zijn degene die door the Pokémon company zelf worden uitgegeven. Hier staan namelijk coole Pokémon op afgebeeld, zoals Bulbasaur of Charizard. Op die manier wordt het Pokémon kaartspel nóg leuker.

Waarom zou je Pokémon sleeves kopen?

Het is duidelijk dat Pokémon sleeves bestellen een goed idee is om je Pokémon kaarten veilig en schoon te houden. Soft materiaal card sleeves zijn prima om je kaarten mee te beschermen. Heb je een echt zeldzame Pokémon kaart in je bezit? Dan is het misschien wel de investering waard om wat duurdere sleeves te kopen, zoals harde sleeves. Deze beschermen je kaarten nog meer tegen beschadigingen. Als je erg veel kaarten in je bezit hebt, kunnen sleeves met verschillende kleuren ook handig zijn om bijvoorbeeld onderscheid te maken tussen kaarten die je gebruikt voor verschillende soorten decks.

Waar kun je Pokémon sleeves bestellen?

Ga jij ook Pokémon sleeves kopen om jouw kaarten te beschermen? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide webshop. Hier vind je de grootste selectie aan prachtige sleeves die jouw kaarten lang mooi houden. We zijn zelf al sinds jaar en dag grote Pokémon fans, dus je kunt rekenen op goede service. In onze webshop kun je niet alleen terecht voor sleeves, maar ook voor Elite Trainer boxen of leuke merchandise zoals Pokémon T-shirts. Bestel vandaag nog jouw Pokémon sleeves!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.