Hét Pokemon platform van Nederland

Pokemon spellen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokémon Spellen kopen en bestellen

Pokémon kaarten zijn leuk, maar de echte gamers onder ons zijn toch vooral fan van die geweldige Pokémon spellen. Was jij er ook al bij sinds de eerste Game Boy spellen? In onze webshop vind je de leukste Pokémon spellen.

Wat zijn Pokémon spellen?

Pokémon spellen zijn games die zijn uitgebracht door Nintendo. Sinds het begin van Pokémon zijn er spellen uitgebracht voor verschillende soorten platforms en consoles. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten Pokémon spellen, maar toch hebben alle spellen ook veel met elkaar gemeen. Ieder Pokémon spel volgt de RPG formule. In ieder Pokémon spel moet je bijvoorbeeld 8 badges verzamelen. Dat doe je door de 8 gymleaders te verslaan. Ook moet je de Elite Four uitdagen.

Wat is het doel van Pokémon spellen?

In de Pokémon spellen ben jij een Pokémon trainer. En je doel is natuurlijk om de beste trainer van iedereen te worden en zoveel mogelijk Pokémon te vangen. De uitdaging: het is nooit mogelijk om álle Pokémon te vangen. Dat betekent dat je met andere spelers Pokémon zal moeten uitwisselen om je verzameling compleet te maken. Ook is het zo dat je sommige Pokémon niet kunt verkrijgen door ze te vangen, maar door ze te laten evolueren. Dit kan je doen door je Pokémon te trainen en levels te laten stijgen.

Welke Pokémon spellen bestaan er allemaal?

Pokémon spellen zijn ongekend populair en worden al jarenlang geproduceerd. Voor de Game Boy zijn Pokémon spellen uitgebracht in generatie 1: Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow. In generatie 2 werden Pokémon Gold, Silver en Crystal uitgebracht. Voor de Game Boy advance kwamen in de derde generatie Pokémon Ruby, Sapphire en Emerald op de markt. De opvolger was natuurlijk de Nintendo DS met in de vierde generatie de spellen Pokémon Diamond, Pearl en Platinum. De spellen uit de vijfde generatie waren Pokémon Black en White. Ook voor de 3DS zijn Pokémon spellen uitgebracht. In de zesde generatie waren dit Pokémon Y en Y. Het meest recente spel dat voor de Nintendo 3DS is uitgebracht was Pokémon Sun en Moon.

Pokémon spellen spin-offs

Buiten de basislijn Pokémon spellen zijn er ook veel andere spellen uitgekomen. Het bekendste voorbeeld hiervan is het immens populaire Pokémon GO voor iOS en Android. Of denk aan Detective Pikachu voor de Nintendo 3DS waarbij je een mysterie oplost samen met Pikachu. Voor de Nintendo 64 zijn ook spellen uitgebracht, zoals bijvoorbeeld Pokémon Stadium. Ook voor de PC zijn enkele Pokémon spellen gemaakt, net als voor de GameCube, de Wii en de Wii U.

Waar kun je Pokémon spellen bestellen?

Wil jij Pokémon spellen kopen? Kijk dan eens rond in onze webshop. Je hebt hier een ruime keuze aan de leukste Pokémon spellen. Jouw favoriete Pokémon spel zit er sowieso tussen. Ook ben je bij ons gegarandeerd van topservice. Wij zijn zelf namelijk ook echte Pokémon fanaten en kunnen jou daarom goed helpen bij je aankopen. Naast de leukste Pokémon spellen bieden wij nog veel andere gave Pokémon producten aan. Kijk bijvoorbeeld bij onze Pokémon booster boxen. Of wat dacht je van coole merchandise zoals Pokémon lego? Bestel vandaag nog al jouw Pokémon artikelen in onze webshop, dan heb je ze mogelijk morgen al in huis!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.