Hét Pokemon platform van Nederland

Playmat

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Playmat kopen en bestellen

Een Pokémon playmat is onmisbaar voor iedereen die graag het Pokémon kaartspel speelt. Met een handige playmat, gedecoreerd met coole Pokémon artwork, houd je al je kaarten netjes op hun plek. Wel zo fijn, dan kun jij je weer concentreren op het winnen van de battle!

Wat is een Pokémon playmat?

Een Pokémon playmat kun je vergelijken met een muismat. Het is een grote mat van neoprene die je op tafel legt zodat je er het Pokémon kaartspel op kunt spelen. Dankzij de Pokémon playmat blijven al je kaarten netjes liggen en vermijd je het risico dat ze verplaatsen, wat tijdens het kaartspel erg handig is. Op momenten dat je even niet aan het spelen bent, kun je de Pokémon playmat uitstekend gebruiken als bureau onderlegger. Pokémon playmatten bevatten namelijk mooie Pokémon artwork. Zo heb je altijd een vrolijke werkplek.

Hoe gebruik je een Pokémon playmat?

Je gebruikt je Pokémon playmat om het Pokémon kaartspel op te spelen. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat je weet hoe het speelveld eruitziet bij het kaartspel. Aan je linkerkant leg je 6 kaarten neer met de voorkant naar beneden. Dit is de zogeheten ‘prijzenkast’. Vlak voor je, in het midden van het speelveld, ligt je ‘bench’. Hier mogen maximaal 5 Pokémon liggen. Hierboven ligt je actieve Pokémon. Rechts van je ligt de stapel met je Pokémon deck en daaronder je discard pile, waar je kaarten aflegt. Een Pokémon playmat is groot genoeg om al deze onderdelen van je speelveld op neer te leggen. Het speelt het fijnst wanneer zowel jij als je tegenstander gebruik maken van een playmat.

Waarom zou je een Pokémon playmat kopen?

Een Pokémon playmat kopen is een goed idee als je vaak het Pokémon kaartspel speelt. Iedere fanatieke speler zal het herkennen. Als het spel er heftig aan toe gaat, vliegen je kaarten al snel alle kanten op. Voor je het weet worden er kaarten omver gestoten die je nog helemaal niet had mogen zien. Of de kaarten van jou en je tegenstander komen door elkaar te liggen. Of kaarten uit je deck komen per ongeluk in je discard pile terecht. Die ellende wil je natuurlijk voorkomen! Om het spel netjes en overzichtelijk te houden is een playmat essentieel. En stiekem is het ook wel heel vet om een echte Pokémon playmat onder je kaarten te hebben liggen. Zo voel je je net een professionele speler. Al helemaal als je kunt kiezen uit zo veel verschillende soorten vette Pokémon playmatten. Kies voor een playmat met coole Pokémon artwork, bijvoorbeeld van Eevee, Pikachu of Charizard.

Waar kun je een Pokémon playmat bestellen?

Wil jij ook een Pokémon playmat bestellen? Neem dan snel een kijkje in onze uitgebreide webshop. Hier bieden we jou een ruime keuze aan diverse soorten Pokémon playmatten. Er zit er altijd eentje bij voor jou! Daarnaast kun je rekenen op uitstekende service omdat wij, net als jij, echte Pokémon liefhebbers zijn. Ook voor andere Pokémon producten ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor Pokémon insteekhoezen. Of wat dacht je van coole merchandise zoals Pokémon knuffels? Bestel vandaag nog jouw Pokémon playmat, dan kun je er morgen al mee spelen!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.