Hét Pokemon platform van Nederland

Pokemon Onesie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokémon Onesie kopen en bestellen

Een Pokémon onesie is waarschijnlijk het meest awesome kledingstuk dat je ooit zal dragen! Voor iedereen die altijd al door het leven wilde gaan als Pikachu, Eevee of Snorlax: met een Pokémon onesie kan dat! Misdadig comfortabel en ontzettend grappig. Iedereen die jou ziet in een Pokémon onesie zal direct jaloers worden en vragen waar je die vandaan hebt. Zelf een Pokémon onesie bestellen? Kijk gerust rond in onze uitgebreide webshop!

Wat is een Pokémon Onesie?

Een Pokémon onesie is simpelweg een onesie in de vorm van een Pokémon. Onesies zijn in de afgelopen jaren ongekend populair geworden in Nederland. Het wordt ook wel een huispak genoemd. Het fijne aan een onesie is dat het één kledingstuk is wat je hele lichaam bedekt. Je stapt simpelweg met je voeten in de broekspijpen, doet de rits dicht tot bij je hals en huppakee: klaar is Kees! Pokémon Onesies zijn extra leuk omdat ze de vorm hebben van jouw favoriete Pokémon. Thuis chillen op de bank was nog nooit zo leuk. Een Pokémon onesie is daarnaast ook extreem comfortabel. Je bent dus gewaarschuwd: zodra je deze onesie aantrekt wil je hem waarschijnlijk niet meer uit!

Wat zijn de coolste Pokémon Onesies?

Omdat er extreem veel soorten Pokémon bestaan, is er helaas niet een onesie beschikbaar voor iedere Pokémon. Maar de meest populaire Pokémon zijn wel omgetoverd tot heerlijk comfortabele onesies. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattige Charmander onesie? Compleet met vlammenstaart uiteraard! Ook in de variant Eevee, een van de populairste Pokémon, zijn super schattige onesies beschikbaar. Net als de evoluties van Eevee zoals Espeon en Umbreon. Maar qua populariteit staat Pikachu natuurlijk met stip op nummer één. Niemand krijgt genoeg van deze gele, elektro muis! En nu is het jouw kans om als Pikachu door het leven te gaan in je unieke Pokémon onesie!

Pokémon Onesie: voor kinderen en volwassenen

Pokémon zijn wereldwijd geliefd bij jong en oud. Daarom bestaat er ook een Pokémon onesie in kind variant, een Pokémon onesie voor de baby, een Pokémon onesie voor dames en natuurlijk een Pokémon onesie voor heren. Oftewel, het hele gezin kan voortaan chillen op de bank gekleed in ieder een eigen Pokémon onesie. Een perfect grappig cadeau voor alle Pokémon fans in je leven!

Waar kun je een Pokémon Onesie kopen?

Wil jij een Pokémon onesie bestellen? Goed plan! In onze webshop heb je de meeste keuze in schattige Pokémon onesies. Daarnaast bieden wij altijd uitstekende service. We zijn immers zelf al jarenlang Pokémon fan. Als je vragen hebt, staan we je dus graag te woord. Maar we hebben in onze webshop nog veel meer dan alleen maar Pokémon onesies. Heb je onze Pokémon Booster Boxen al bekeken? Of wat dacht je van coole accessoires voor bij je Pokémon onesie zoals een Pokémon pet? Bestel vandaag nog al jouw favoriete Pokémon artikelen en geniet er morgen al van!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.