Hét Pokemon platform van Nederland

Special box

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Special Box kopen en bestellen

Een Pokémon Special Box is één van de leukste Pokémon producten voor jong en oud. Vaak zijn deze bijzondere pakketjes verpakt in een fraaie opbergdoos. Het openmaken voelt net als sinterklaasavond, want de Pokémon Special Boxen zijn tot de nok toe gevuld met allerlei gave Pokémon goodies. Trakteer jezelf of een ander vandaag nog op zo’n fantastische Pokémon Special Box.

Wat is een Pokémon Special Box?

Een Pokémon Special Box is, zoals de naam al doet vermoeden, een hele speciale box. Er zijn verschillende soorten van en iedere Special Box is weer anders. Maar over het algemeen kan gesteld worden dat iedere box goed gevuld is met allerlei Pokémon artikelen, zoals Pokémon booster packs, zeldzame promo kaarten, Pokémon munten, Pokémon stickervellen en nog veel meer. Daarom zijn Pokémon Special Boxen ook perfect geschikt om cadeau te geven aan die ene Pokémon fan in je leven. Zoek je nog een Pokémon cadeau? Met een Pokémon Special Box maak je een echte verzamelaar zeker blij!

Wat zijn de coolste Pokémon Special Boxen?

Een van de meest gewilde Pokémon Special Boxen van dit moment is de extreem coole Pokémon Spring Collector’s Chest. Alleen al de verpakking is een reden om deze Special Box te kopen. Alle Pokémon goodies bevinden zich namelijk in een metalen koffertje met daarom coole artwork van Tepig en Shinx. In de koffer vind je twee foil promo kaarten, namelijk die van Single Strike Tepig en Rapid Strike Shinx. Daarnaast krijg je ook nog vijf Pokémon booster packs, een mini portfolio om je favoriete kaarten mee te beschermen, twee Pokémon munten, een notitieboek en vier stickervellen. Dit alles zit dus in een stevige koffer. De perfecte plek om al je favoriete Pokémon spullen in te bewaren. Tot slot krijg je bij deze Special Box ook nog een code voor het Pokémon Trading Card Game Online.

Waarom zou je een Pokémon Special Box kopen?

Je kunt op veel verschillende manieren aan Pokémon kaarten en andere Pokémon artikelen komen. De eenvoudigste manier is door middel van Pokémon booster packs. Deze pakjes bevatten 10 Pokémon kaarten per stuk. Booster boxen zijn voor de grootverbruiker: hier zitten maar liefst 360 kaarten in, verdeeld over 36 booster packs. Als je echter op zoek bent naar niet alleen Pokémon kaarten, maar ook diverse leuke Pokémon artikelen, ga dan voor een Pokémon Special Box. Naast de kaarten zitten hier namelijk ook tal van andere leuke producten in. Dat maakt de Special Box echt een feestje om open te maken. Daarbij bevatten de Special Boxen vaak zeldzame kaarten en die kunnen soms aardig wat geld opleveren.

Waar kun je een Pokémon Special Box bestellen?

Een Pokémon Special Box kopen? Dan ben je in de webshop van pokemonmaster.nl aan het juiste adres! Je vindt in onze webshop een ruime keuze aan vele leuke Pokémon Special Boxen. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op de beste service, aangezien wij zelf ook al jarenlang Pokémon fans zijn. Naast Pokémon Special Boxen kun je in onze webshop ook terecht voor alle andere Pokémon producten zoals Pokémon Booster Blisters. Of wat dacht je van leuke merchandise zoals een Pokémon onesie? Pokémon Special Box bestellen? Doe het vandaag nog!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.