Hét Pokemon platform van Nederland

Tins

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Tins kopen en bestellen

Pokémon tins zijn een must have voor iedere Pokémon liefhebber en verzamelaar! Er zijn veel verschillende Pokémon tins om uit te kiezen. Ze zijn perfect geschikt om je Pokémon kaarten verzameling mee compleet te maken. Maar je kunt ze ook heel goed gebruiken als cadeau voor de Pokémon fan in je leven. Benieuwd naar de vetste Pokémon tin aanbiedingen? Check dan ons uitgebreide aanbod in de webshop.

Wat is een Pokémon tin?

Een Pokémon tin bevat vier Pokémon booster packs. Daarnaast zitten er in een Pokémon tin ook nog één tot drie exclusieve promo kaarten. Deze speciale Pokémon kaart zie je zitten in het doorzichtige raampje van de Pokémon tin. Bij iedere tin die je koopt krijg je ook nog een code voor Pokémon Trading Card Game Online. Hiermee krijg je toegang tot een online deck om mee te spelen.

Alternatieven voor de Pokémon tins

Pokémon kaarten zijn wereldwijd geliefd. Het is dan ook niet gek dat ze op veel verschillende manieren worden aangeboden. Het meest gekocht worden de Pokémon booster packs. Dit zijn de welbekende glimmende pakjes waar 10 losse Pokémon kaarten inzitten. Wil je hier lekker veel van? Bestel dan een Pokémon booster box. Eén booster box bevat maar liefst 36 booster packs, wat betekent dat je in totaal dus 360 Pokémon kaarten koopt. Koop je de kaarten vooral om het kaartspel mee te spelen? Dan kun je het beste gaan voor een Pokémon deck. Hierbij koop je een kant en klaar deck van 60 Pokémon kaarten. Je hoeft er helemaal niets aan te doen en kunt meteen lekker spelen.

Waarom zou je een Pokémon tin kopen?

Naast Pokémon decks kun je dus ook kiezen voor booster packs, booster boxen en Pokémon decks. Waarom zou je dan een Pokémon tin kopen? Volgens ware Pokémon liefhebbers zijn tins echt de moeite waard. Als je net begint met het verzamelen van Pokémon kaarten ben je waarschijnlijk meer gebaat bij gewone booster packs. Maar voor de meer ervaren Pokémon kaarten verzamelaar zijn Pokémon tins een mooie collectors item en daarmee een leuke toevoeging aan de verzameling. Daarnaast heb je bij het kopen van een Pokémon tin een grote kans op mooie en zeldzame Pokémon kaarten, zoals full art kaarten, V kaarten of glimmende Pokémon kaarten. Dit soort zeldzame Pokémon kaarten kunnen veel geld waard zijn, mocht je besluiten om je kaarten te verkopen.

Waar kun je een Pokémon tin bestellen?

Wil jij ook een gave Pokémon tin kopen? Doe dit dan via de webshop van pokemonmaster.nl. Hier vind je de grootste selectie aan de leukste Pokémon tins van dit moment. Niet alleen heb je bij ons veel om uit te kiezen op het gebied van Pokémon tins, we bieden ook diverse andere Pokémon producten aan zoals verzamelmappen en coole merchandise zoals Pokémon Lego. Omdat we zelf al jarenlang Pokémon fan zijn kun je van ons alleen de beste service verwachten. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag je Pokémon tin en maak jouw verzameling compleet!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.