Hét Pokemon platform van Nederland

Pokemon Horloge

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokémon Horloge kopen en bestellen

Een Pokémon horloge mag niet aan jouw pols ontbreken als je een échte Pokémon fan bent. Wat is er nou leuker dan klokkijken met je favoriete Pokémon op je horloge? Pokémon kinderhorloges zijn het perfecte cadeau voor je kind. Leren klokkijken was nog nooit zo leuk. Hoogste tijd om een Pokémon horloge te bestellen!

Wat is een Pokémon horloge?

Een Pokémon horloge is een horloge met daarop een Pokémon afbeelding. Vrijwel alle Pokémon horloges zijn analoog. Dat komt omdat er dan veel ruimte is op het uurwerk voor afbeeldingen van Pokémon. Bovendien worden Pokémon horloges vaak door kinderen gedragen en die leren meestal eerst analoog klokkijken voordat ze leren om digitaal te klokkijken. Er bestaan Pokémon horloges met verschillende soorten bandjes, zoals kunststof of leer. Vaak zit de Pokémon afbeelding op het uurwerk, maar soms ook op het polsbandje.

Wat zijn de coolste Pokémon horloges?

Er bestaan Pokémon horloges met verschillende soorten Pokémon erop afgebeeld. Toch is het duidelijk dat één Pokémon de ultieme favoriet is als het op horloge designs aankomt en dat is natuurlijk Pikachu! Want zeg nou zelf, wie wordt er niet vrolijk van Pikachu aan zijn pols? Een ander cool Pokémon horloge is die met de rood-witte Pokébal in de hoofdrol. Maar er bestaan ook Pokémon horloges met Eevee, Mewtwo of Ash Ketchum. Om je look helemaal af te maken kun je je Pokémon horloge combineren met een coole Pokémon pet. Maak je outfit compleet door ook nog te gaan voor een fraai Pokémon T-shirt of een lekkere warme Pokémon trui.

Pokémon kinderhorloge

Je kunt niet jong genoeg beginnen met Pokémon fan zijn. Pokémon zijn dan ook razend populair bij kinderen. Een Pokémon kinderhorloge is dan ook het perfecte cadeau voor jouw zoon, dochter, neefje of nichtje. In onze webshop vind je tal van leuke Pokémon kinderhorloges. Leren klokkijken is hierdoor geen straf meer. Je kleintje zal maar wat graag dit coole Pokémon horloge om willen doen. Voor je het weet kunnen ze klokkijken, dankzij hun lieve Pokémon vriendjes, zoals Pikachu, Squirtle of Charizard. Ideaal!

Waar kun je een Pokémon horloge kopen?

Wil jij een Pokémon horloge bestellen? Dan ben je in de webshop van pokemonmaster.nl aan het juiste adres! Wij hebben in onze shop namelijk de meeste keuze in vette Pokémon horloges. Daarnaast bieden wij je uitstekende service, aangezien de shop gerund wordt door mensen die zelf Pokémon liefhebbers zijn. Bij vragen kun je dus altijd bij ons terecht. Wist je dat je bij ons nog veel meer coole Pokémon producten kunt kopen naast Pokémon horloges? Zo hebben we een groot aanbod aan Pokémon decks en gave merchandise zoals Pokémon spellen. Bestel vandaag nog je favoriete Pokémon items en ontvang ze morgen al in huis!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.