Hét Pokemon platform van Nederland

Decks

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Decks kopen en bestellen

Een Pokémon deck kopen is ideaal voor echte fans van het Pokémon kaartspel. Je kunt kiezen uit verschillende thema decks. De kaarten zijn altijd goed op elkaar afgestemd, dus je bent verzekerd van een spannend potje Pokémon! In onze webshop heb je de meeste keuze in awesome Pokémon decks. Veel speelplezier!

Wat is een Pokémon deck?

Een Pokémon deck is een verzameling van 60 Pokémon kaarten. Hiermee kun je het Pokémon kaartspel spelen. Om dit spel te kunnen spelen hebben beide spelers namelijk een deck van 60 kaarten nodig. Zo’n deck bevat ongeveer 20 energiekaarten. Een kant en klaar Pokémon deck zoals wij deze aanbieden in de webshop zijn meteen klaar om mee te kunnen spelen. Dat scheelt tijd, want dan hoef je niet zelf een deck te creëren. Daarnaast bevatten kant en klare Pokémon decks vaak zeldzame Pokémon kaarten die toffe aanvallen kunnen doen in het gevecht.

Alternatieven voor een Pokémon deck

Er zijn verschillende manieren om Pokémon kaarten te kopen. Wat het meest voor de hand ligt, is om Pokémon booster packs te kopen. In deze pakjes zitten 10 Pokémon kaarten per stuk. Je weet dan van tevoren niet wat voor kaarten je gaat krijgen. Als je het groots wilt aanpakken, kun je ook gaan voor een Pokémon booster box. In zo’n box zitten maar liefst 36 booster packs. Dat betekent dat je in één keer 360 Pokémon kaarten inslaat.

Waarom zou je een Pokémon deck kopen?

Je kunt dus zelf je deck bouwen met behulp van booster packs. Het voordeel hiervan is dat je het helemaal naar je eigen inzicht kunt indelen. Een groot nadeel is echter dat je snel in de knoei komt met je energiekaarten. Zoals je weet heb je voor een deck namelijk zo’n 20 energiekaarten nodig. En de beste decks bestaan uit maximaal twee verschillende soorten energiekaarten. Bouw je je deck volledig op met losse booster packs, dan ben je wel even bezig voordat je voldoende energiekaarten hebt om een goedlopend deck mee te creëren. Want de kans is groot dat je, als je 20 booster packs koopt, niet uitkomt met de soorten energiekaarten. Ga je echter voor een kant en klaar Pokémon deck, dan weet je zeker dat alle kaarten goed op elkaar zijn afgestemd. Bovendien weet je van tevoren al welke rare Pokémon kaart je kunt verwachten. Je krijgt dus sowieso waar voor je geld!

Waar kun je een Pokémon deck bestellen?

Wil jij ook een cool Pokémon deck kopen? Doe dit dan via de webshop van pokemonmaster.nl. Wij hebben namelijk de grootste selectie Pokémon decks. Ook kun je bij ons rekenen op uitstekende service, aangezien wij zelf ook echte Pokémon fans zijn. We adviseren je dus graag. Maar je kunt in onze webshop nog veel meer vinden dan alleen Pokémon decks. Zo kun je bij ons ook terecht voor een Pokémon Elite Trainer Box of voor de leukste merchandise zoals bijvoorbeeld Pokémon horloges. Bestel vandaag nog jouw Pokémon deck en geniet er morgen al van!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.