Hét Pokemon platform van Nederland

Booster Boxen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Booster boxen kopen en bestellen

Een Pokémon booster box is ideaal voor echte die-hard Pokémon fans. Je hebt vast al eens gehoord van Pokémon boosters. Dit zijn de welbekende glimmende pakjes met daarin 10 Pokémon kaarten. In iedere booster zit een vast aantal common, uncommon en rare kaarten. Common Pokémon kaarten komen het vaakst voor en rare kaarten zijn het zeldzaamst en daarom ook het meest waardevol. Elke booster bevat 6 common kaarten, 3 uncommon kaarten en 1 rare kaart.

Wat is een Pokémon booster box?

In een Pokémon booster pack zitten dus 10 kaarten per pakje. Prima voor als je kleinschalig te werk wilt gaan. Maar de echte verzamelaars gaan meestal voor booster boxen. Een booster box bevat 36 boosters. Je koopt dus in één keer maar liefst 360 Pokémon kaarten. Ook hierbij is er weer een vaste verdeling van de zeldzaamheidsniveaus. Met één Pokémon booster box krijg je dus 36 rare kaarten, 108 uncommon kaarten en 216 common kaarten.

De beste booster boxen van dit moment

Bij iedere nieuwe Pokémon kaarten serie die wordt uitgebracht, zijn er natuurlijk ook weer nieuwe Pokémon booster boxen die je kunt scoren. De tofste booster box van dit moment is ongetwijfeld de Pokémon Sword & Shield Darkness Ablaze Booster Box. Binnen de Pokémon TCG Sword & Shield set is ‘Darkness Ablaze’ de derde set. Vooral de Charizard VMAX en Grimmsnarl VMAX kaarten uit deze booster box maken hem echt de moeite waard. Een aanrader!

Waarom zou je een booster box kopen?

Wat is het voordeel van een booster box bestellen ten opzichte van gewoon 36 losse boosters kopen? Om te beginnen is een booster box kopen over het algemeen goedkoper. Losse boosters kosten meestal €6. Voor de meeste booster boxen betaal je ongeveer €145. Dat komt omgerekend neer op €4 per booster. Toch een stuk goedkoper! Als je geluk hebt kun je zelfs een booster box kopen voor €129, wat uitkomt op slechts €3,58 per booster.

Booster boxen hebben een betere kaartverdeling

Een ander voordeel van een booster box kopen, ten opzichte van losse boosters, is dat je waarschijnlijk met veel minder dubbele Pokémon kaarten komt te zitten. Zoals eerder benoemd zitten er in één Pokémon booster box 36 rare kaarten. Over het algemeen zijn de booster boxen zo ingedeeld dat hier minstens 20 unieke kaarten bij zitten. Vergelijk dat eens met het kopen van 36 losse boosters. Dan loop je de kans dat je 36 dezelfde rare kaarten koopt. Je krijgt op de lange termijn dus meer waar voor je geld.

Waar koop je een Pokémon booster box?

Een Pokémon booster box bestellen kun je doen bij speelgoedwinkels of online. Uiteraard kun je ook bij pokemonmaster.nl terecht voor een grote selectie booster boxen. Onze webshop wordt gerund door mensen die zelf fan zijn van Pokémon, net als jij. Wij bieden jou de beste Pokémon booster boxen van dit moment. De booster boxen die je vandaag bij ons besteld, kun je morgen al in huis hebben.

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.