Hét Pokemon platform van Nederland

Pokemon Go Plus

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokémon Go Plus kopen en bestellen

Een Pokémon Go Plus maakt het spelen van Pokémon Go nog leuker. Het vangen van Pokémon en het bezoeken van Pokéstops was nog nooit zo makkelijk geweest. Door middel van trillingen en lichtjes op de Pokémon Go Plus kun je dit doen. Je hoeft dus niet meer de hele tijd op je telefoon te kijken. Dat is veiliger, de batterij van je telefoon gaat langer mee en het gaat een stuk sneller en makkelijker. Waar wacht je nog op?

Wat is een Pokémon Go Plus?

Een Pokémon Go Plus is een apparaatje, in de vorm van een Pokébal die in een punt afloopt, dat ongeveer zo groot is als je duim. Je draagt het bij je terwijl je Pokémon Go speelt. Je kunt hem op twee manieren dragen: met het klipje op de achterkant kun je hem vastmaken aan je kleding. Maar je kunt de Pokémon Go Plus ook vastmaken aan het bijgeleverde polsbandje, zodat je er continu goed bij kunt.

Hoe gebruik je een Pokémon Go Plus?

Om de Pokémon Go Plus te kunnen gebruiken, ga je naar de Pokémon Go app. Selecteer de Pokéball en ga naar Instellingen. Ga vervolgens naar Pokemon GO Plus. Nu druk je op het knopje in het midden van je Pokémon Go Plus en hij verschijnt in je lijst met beschikbare apparaten. Je krijgt een verzoek van je telefoon of je de Pokémon Go plus wilt koppelen. Als je hem koppelt, ben je klaar om hem te gebruiken.

Pokémon vangen met de Pokémon Go Plus

Het vangen van Pokémon was nog nooit zo makkelijk geweest. Wanneer je een Pokémon tegenkomt, zal het apparaatje gaan trillen en in het midden gaat een groen lampje branden. Als je op de knop drukt, gooi je een Pokébal naar de Pokémon. Elke keer dat de bal trilt in het spel, komen er witte lichtflitsen uit de Pokémon Go Plus. Als er een flits van meerdere kleuren komt, betekent dat dat je de Pokémon hebt gevangen. Wanneer dit gebeurt, krijg je hiervan ook een pushbericht op je telefoon. Bij een rood licht is het helaas niet gelukt om de Pokémon te vangen.

Pokéstops bezoeken met de Pokémon Go Plus

Wanneer je langs een Pokéstop loopt, zal de Pokémon Go Plus gaan trillen en een blauw licht weergeven. Als je op de middelste knop drukt, verzamel je automatisch alle items die beschikbaar zijn in de Pokéstop. Ook van deze actie krijg je een pushbericht op je telefoon. Zo kun je bijhouden wat al die trillingen en lichtjes op je Pokémon Go Plus betekenen.

Waar kun je een Pokémon Go Plus bestellen?

Kan jij niet wachten om een Pokémon Go Plus te bestellen? Dat begrijpen we. De beste deal scoor je natuurlijk in onze webshop. Je weet dat je bij pokemonmaster.nl altijd de beste prijs betaalt en uitstekende service krijgt. Wij zijn immers zelf al jarenlang Pokémon liefhebbers, net als jij. En nu je hier toch bent, kijk dan ook meteen even naar onze andere coole Pokémon producten zoals Pokémon Booster Boxen of vette merchandise zoals Pokémon Lego. Bestel vandaag nog jouw eigen Pokémon Go Plus en ga morgen al op ontdekkingstocht! Catch ‘em all!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.