Hét Pokemon platform van Nederland

Pokemon puzzel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokémon Puzzel kopen en bestellen

Een Pokémon puzzel is het perfecte cadeau voor jong en oud. Wil je even heerlijk wegdromen en je verstand op nul zetten? Begin dan aan een Pokémon puzzel! Voor je het weet bevind je je in een andere wereld van ultieme ontspanning.

Wat is een Pokémon puzzel?

Een Pokémon puzzel is een legpuzzel in het thema van Pokémon. Er bestaan Pokémon puzzels met verschillende aantallen stukjes. Over het algemeen is het zo dat uit hoe meer stukjes de puzzel bestaat, hoe moeilijker deze is om op te lossen. Pokémon puzzels worden uitgegeven in 100, 150 200, 300, 500, 1000 en 1500 stukjes. Hoe moeilijk maak jij het voor jezelf? Er bestaan ook puzzels met extra grote XXL-puzzelstukjes. Deze zijn voor bijzonder goed geschikt voor kinderen, omdat de grotere stukjes makkelijker te hanteren zijn dan kleine stukjes.

Wat zijn de leukste Pokémon puzzels?

Er zijn talloze soorten Pokémon puzzels waaruit je kunt kiezen. Vaak zie je dat op een Pokémon puzzel meerdere Pokémon staan afgebeeld. De meeste Pokémon puzzels zijn erg gedetailleerd, zodat er op ieder puzzelstukje wel iets bijzonders te zien is. Een Pokémon die vaak voorkomt op de afbeeldingen van de puzzels is de altijd populaire Pikachu. Op veel Pokémon puzzels zie je een afbeelding waarin de Pokémon in het wild aan het spelen zijn. Maar een andere leuke puzzel is degene waarbij alle generatie 1 Pokémon staan afgebeeld. Het is extra leuk om je puzzel, als die eenmaal klaar is, in te lijsten. Dan heb je meteen een mooie, zelfgemaakte poster voor aan je muur.

Pokémon puzzels voor kinderen

Kinderen vinden het vaak heerlijk om te puzzelen. Daarnaast is het ook goed voor hun motorische ontwikkeling en trainen ze hiermee hun cognitieve vaardigheden. Als kinderen puzzels maken, oefenen ze daarmee hun fijne motoriek. Dat helpt bij de verbeteren van de hand-oogcoördinatie en het trainen van het concentratievermogen. Door het maken van puzzels leren kinderen ook probleemoplossende strategieën en ze zullen vormen en kleuren beter gaan herkennen. Pokémon puzzels met 250 of 500 stukjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 8 jaar oud. Het maken van een Pokémon puzzel is voor kinderen extra leuk omdat hun favoriete Pokémon figuren hierop te zien zijn. Oftewel het perfecte cadeau!

Waar kun je een Pokémon puzzel kopen?

Wil jij een Pokémon puzzel bestellen? Doe dit dan in de webshop van pokemonmaster.nl. Hier vind je namelijk het ruimste aanbod in de leukste Pokémon puzzels. Ook kun je bij ons altijd rekenen op goede service. Wij zijn namelijk zelf echte Pokémon fans en bieden jou dan ook alleen Pokémon artikelen van topkwaliteit aan. Ook wanneer je vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht. Maar we hebben in onze webshop nog veel meer dan allen maar Pokémon puzzels. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op nieuwe Pokémon booster packs. Of kijk bij onze merchandise zoals Pokémon speelgoed. Bestel snel je favoriete Pokémon puzzel en je kunt er morgen al mee spelen!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.