Hét Pokemon platform van Nederland

Booster packs

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon Booster packs kopen en bestellen

Booster packs zijn onmisbaar voor iedere Pokémon kaarten verzamelaar. Deze compacte pakjes Pokémon kaarten kunnen je helpen om je verzameling compleet te maken. Ze zijn erg betaalbaar en daarom ook goed geschikt als cadeautje voor een mede-Pokémon fan.

Wat zijn Pokémon booster packs?

Wel even belangrijk om bij stil te staan natuurlijk: wat zijn booster packs eigenlijk? Een Pokémon booster pack is een pakje waar 10 Pokémon kaarten in zitten. Misschien ken je ze nog wel van vroeger. Die glimmende pakjes die je kocht bij de speelgoedwinkel of kantoorboekhandel. Tegenwoordig kun je ook online booster packs bestellen. Voor iedere nieuwe Pokémon kaarten set die uitkomt, worden ook weer nieuwe booster packs uitgebracht. Vaak zijn er per set verschillende soorten artwork die op de voorkant van een booster pack kunnen staan. Dat zegt echter niets over de inhoud van de booster packs.

Wat voor Pokémon kaarten zitten er in een booster pack?

Om alles zo eerlijk mogelijk te houden, hebben alle Pokémon booster packs dezelfde verdeling qua zeldzame kaarten. Er zijn drie zeldzaamheidsniveaus: common, uncommon en rare. Het zeldzaamheidsniveau van de kaart kun je zien door middel van het symbool rechts onderaan de kaart. Een zwarte cirkel betekent common, een zwarte diamant betekent uncommon en bij een zwarte ster heb je een rare Pokémon kaart te pakken. In iedere Pokémon booster pack zitten 6 common kaarten, 3 uncommon kaarten en 1 rare kaart. Booster packs worden altijd uitgegeven per kaarten set. In een booster pack kunnen dus alleen kaarten zitten van die specifieke Pokémon set.

Booster packs versus booster boxen en decks

Wil je meteen een heleboel booster packs kopen? Dan kun je ook kiezen voor het bestellen van een booster box. In een Pokémon booster box zitten 36 booster packs. Je krijgt dan in totaal dus niet 10, maar 360 Pokémon kaarten. Een andere mogelijkheid is het kopen van een Pokémon deck. Hierbij krijg je 60 kaarten die van tevoren zijn samengesteld tot een kant en klaar deck, dat goed geschikt is om het Pokémon kaartspel mee te spelen. Zo zitten er in een deck vaak ook kaarten dubbel, omdat dit voor de spelbeleving prettig kan zijn.

Waarom een booster pack kopen?

Je kunt naast een Pokémon booster pack dus ook kiezen voor een booster box of een deck. Waarom zou je een booster pack bestellen? Dat doe je vooral als je een Pokémon kaarten verzamelaar bent en je graag je collectie wilt uitbreiden. Dan kun je beter geen deck kopen, omdat je weet dat hier dubbelen bij zullen zitten. Daarnaast zijn decks meer bedoeld voor het spelen van het kaartspel en niet voor het verzamelen. Een voordeel van een booster pack ten opzichte van een booster box is dat een booster pack stukken goedkoper is. De meeste booster packs kosten €6 en voor een booster box leg je al snel €145 neer. Dat is niet een investering die iedereen wil doen.

Waar kun je Pokémon booster packs bestellen?

Voor de meeste keuze in Pokémon booster packs ga je natuurlijk naar onze webshop. De mensen achter pokemonmaster.nl zijn die-hard Pokémon fans en kunnen al jouw vragen over booster packs beantwoorden. Voor uitstekende service en het grootste aanbod in Pokémon booster packs ga je daarom naar pokemonmaster.nl.

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.