Hét Pokemon platform van Nederland

Insteekhoezen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pokemon insteekhoezen kopen en bestellen

Pokémon insteekhoezen zijn super handig voor de echte Pokémon kaarten verzamelaar. Dankzij deze transparante bladen, die je in een map kunt steken, kun je in één oogopslag jouw kaartencollectie bekijken. Zo houd je je kaarten lang mooi en het is ook nog eens een overzichtelijke manier om je verzameling te ordenen. Ideaal!

Wat zijn Pokémon insteekhoezen?

Pokémon insteekhoezen zijn transparante vellen met insteekvakjes waar je je Pokémon kaarten in kunt steken. De insteekhoezen hebben aan één zijkant gaatjes zitten, zodat je ze in een ringband map kunt bewaren. De meeste Pokémon insteekhoezen zijn in 9-pocket stijl, wat wil zeggen dat ze plek hebben voor 9 Pokémon kaarten. Door je kaarten op deze manier te bewaren, bescherm je ze tegen beschadigingen. Bovendien heb je je kaarten zo overzichtelijk bij elkaar. Sommige insteekhoezen zijn transparant aan twee kanten, waardoor je in ieder vakje twee kaarten kunt doen. Zo verdubbel je het aantal kaarten dat je kunt bewaren in de insteekhoezen.

Voor welke Pokémonkaarten kun je insteekhoezen gebruiken?

Pokémon kaarten worden op veel verschillende manieren aangeboden. De goedkoopste manier om aan Pokémon kaarten te komen is door Pokémon booster packs te kopen. In deze pakjes zitten 10 Pokémon kaarten. Wil je het groter aanpakken? Dan ga je voor een Pokémon booster box. In een booster box zitten 36 booster packs, wat dus in totaal neerkomt op 360 Pokémon kaarten. Koop je vooral kaarten om het Pokémon kaartspel mee te spelen? Dan is een Pokémon deck misschien wel iets voor jou. Hierbij koop je een kant en klaar deck van 60 kaarten waar je meteen mee kunt spelen. Maar wat voor Pokémon kaarten je ook koopt, het is altijd een goed idee om ze te bewaren in handige insteekhoezen. Veilig en overzichtelijk!

Waarom zou je Pokémon insteekhoezen kopen?

Het organiseren van je Pokémon kaarten met behulp van een Pokémon insteekhoes klinkt misschien als een tijdrovend werkje. Klopt, het kost even wat tijd. Maar daar krijg je ook veel voor terug. Ten eerste houden insteekhoezen jouw kaarten lang mooi en vrij van beschadigingen. En iedereen wil toch kaarten die er als nieuw uitzien? Bovendien behouden je Pokémon kaarten hun waarde in geld als ze netjes blijven. Wel zo fijn! Een ander voordeel van insteekhoezen is dat je op deze manier in één oogopslag je hele verzameling kunt bewonderen. Je kunt ook kiezen voor Pokémon verzamelmappen om je kaarten in te bewaren. Maar als je toevallig nog een oude multomap hebt liggen kun je ook gewoon een setje insteekhoezen bestellen en die in je map steken.

Waar kun je Pokémon insteekhoezen bestellen?

Wil jij ook Pokémon insteekhoezen bestellen? Dan ben je in de webshop van pokemonmaster.nl aan het juiste adres. Wij bieden je een ruime selectie aan verschillende soorten Pokémon insteekhoezen. Er zit er altijd wel eentje bij die precies past bij jouw wensen. Daarnaast zijn wij zelf ook Pokémon fans van het eerste uur. Je kunt bij ons dus altijd rekenen op de beste service. Ook voor andere Pokémon producten moet je bij ons zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een coole Pokémon Special Box? Of ga voor vette merchandise zoals Pokémon puzzels. Bestel vandaag nog jouw Pokémon insteekhoes en maak morgen je verzameling al op orde!

Terug naar producten

Heeft u hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!

Van 09.00 tot 16.00
7 dagen p/w

Stuur een e-mail
info@pokemonmaster.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.